Branding high performance

Silicon Valley Client,
California

The client’s desire was to create a highly sustainable and collaborative building for its software engineers. The form and imagery of this headquarters building are a direct result of this wish.

80-foot deep bays are designed to allow for the appropriate level of programmatic layering without sacrificing daylight to the workplace. As the building faced southwest and south, it was proposed to wrap the curtain wall with an ETFE layer to facilitate solar shading and acoustic dampening from the freeway. The resultant “cloud” image reinforced the brand of the company on the exterior.

The building area is laid out over six, 70,000 sq.ft of floor plates which encircle an atrium housing amenity spaces on its first floor. The atrium is crossed with bridges at each floor, staggered so as to create views to and from the bridge structures.

  • Area 430,000 sq-ft
  • Location Silicon Valley, California

Contact

If you are interested in working with us, have a look at our careers page.